Desktop & tablet

Mobiel

Praktische zaken

Check-in is steeds voorzien van maandag tot donderdag vanaf 17 tot 22u, vrijdag en zaterdag vanaf 14u tot 17u, dit om iedereen dezelfde propere kamer te kunnen aanbieden.
Check-out is ten laatste om 10u30.

Het ontbijt is mogelijk vanaf 08u30 tot 10u00 (op zaterdag, zondag en feestdagen), op weekdagen vanaf 6u30 tot 8u30 mogelijk.

De handdoeken op de kamer mogen niet aan het zwembad gebruikt worden. Hiervoor dient u handdoeken mee te brengen.

Het zwembad is vrij te gebruiken tot 22u. Indien het zwembad afgesloten is, gelieve u tot de receptie te wenden. Het afdekzeil mag u niet zelf verwijderen.
Het zwembad is niet bewaakt. Kinderen staan altijd onder toezicht van hun ouders of personen met wie ze reizen.
Het bezoek aan het zwembad gebeurt op eigen risico. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor ongevallen, diefstal en beschadiging van eigendommen van bezoekers.

Een kinderbedje op de kamer is op aanvraag mogelijk.

Wij kunnen helaas geen huisdieren toelaten in ons hotel.

Het gehele hotel is rookvrij, er mag enkel gerookt worden op het (overdekte) buitenterras en tuin.

Eigen drank en eten op de kamer, in de tuin en tearoom/restaurant zijn niet toegelaten, tenzij omwille van redenen van medische aard.

Betalingsmogelijkheden: Men kan cash, met bankkaart of creditkaart betalen.

Annulatievoorwaarden: Tot 14 dagen voor aankomst kan de boeking geannuleerd worden. Er zijn dan 25€ annulatiekosten verschuldigd. Vanaf de 13e t.e.m. de 3e dag voor aankomst is men 50% van de reservatieprijs verschuldigd. Vanaf de 2e dag voor aankomst is men 100% van de reservatie verschuldigd. De reservatie kan aan een derde kosteloos overgedragen worden. Bij reservaties vanaf 5 kamers kan er tot 1 maand voor aankomst geannuleerd worden.

Annulatie of terugbetaling is niet mogelijk voor reservaties tijdens Tomorrowland.

Met het bevestigen van uw boeking aanvaardt u het huishoudelijk reglement.